SpaardersVerenigd. Samen sparen voor zekerheid

SpaardersVerenigd. Samen onderweg voor zekerheid.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en ga voor 6% rente (spaarder) of de laagste belastingaanslag (ondernemer).

Direct meedoen

Bij ons is iedereen welkom

In een tijd waarin de kleur van de mens er niet meer toe zou moeten doen, is het opvallend dat er nog volop wordt gesproken over “zwart(e) spaarders” en “wit(te) spaarders.” 

Bij SpaardersVerenigd maken we geen verschil in spaarders. Of je nu een gele, bruine, zwarte of witte spaarder bent, iedereen is welkom. Ook maken we geen onderscheid in geld gemeten tussen een kleine of grote spaarder. 

Alles over 6% rente

Een bank kan een (zakelijke) klant weigeren 

Banken zijn zonder opgave van reden vrij om een (zakelijke) klant te weigeren. Wanneer je in Nederland bijvoorbeeld het geld- en bankwezen wil hervormen of actief bent met digitale of elektronische waardepapieren krijg je geen (zakelijke) bankrekening. Dat hebben de banken met elkaar afgesproken. Op zich te begrijpen omdat een dergelijke activiteit het verdienmodel van een bank aantast. Daarnaast zijn er ook (zakelijke) klanten die het imago van de bank kunnen schaden. Denk hierbij aan gokbedrijven, de seksindustrie en de wapenhandel. De banken hebben daarnaast een poortwachtersfunctie om witwas en terroristische praktijken tegen te gaan.

Het alternatief voor een bank: De EMI

Kun je bij een bank niet (langer) terecht dan is een electronic money institution (EMI) vaak een uitstekend alternatief. Een EMI is een financiële dienstverlener die over een vergunning beschikt om elektronisch geld (e-money) uit te geven. In vergelijk met een bank biedt een EMI de volgende voordelen: laagdrempelige en snelle registratie en lage (bank)kosten. Een EMI voorziet je van een (zakelijke) rekeningnummer met IBAN, een betaalkaart en wereldwijde betaalmogelijkheden. Een EMI beschikt niet over een bankkantoor waar contant geld kan worden gestort. Wil je meer weten over een EMI? Neem dan contact met ons op.

Contant geld

Met contant geld kun je bij ons terecht. Contant geld donaties nemen we uitsluitend aan ten behoeve van BanXit en mogen op basis van bestaande wetgeving anoniem en in elk bedrag worden gedaan. Over deze donaties is geen schenkbelasting verschuldigd met als gevolg dat je als donateur geen fiscaal voordeel geniet. Maak een persoonlijke afspraak voor meer informatie.

Alles over 6% renteOnbetrouwbare beleggingsproducten

Jouw spaargeld moet je nooit aanwenden voor beleggingsproducten die te mooi zijn om waar te zijn. Je wilt het niet meemaken dat jouw zuur verdiende geld door goed vertrouwen plotsklaps is verdwenen. We helpen je om malafide en hoog risicovolle beleggingsproducten te vermijden.

Zwart sparen

We raden je aan om je spaargeld of delen daarvan niet te verzwijgen voor de belastingdienst. Heb je dat onverhoopt wel gedaan en wil je dit herstellen, dan staan we je discreet en op de juiste wijze ter zijde.

Witwassen

Aan witwassen wil je als ondernemer natuurlijk nooit beginnen. Om te voorkomen dat jouw bedrijf door onwetendheid betrokken raakt bij dergelijke praktijken, kunnen we je leren veel voorkomende witwasconstructies te herkennen. 

Heb je een vraag over onbetrouwbare beleggingsproducten of vermoed je zwart te hebben gespaard?

Ben je het slachtoffer van beleggingszwendel of ongewenste witwaspraktijken of denk je dat je dat bent? 

Wil je het risico van witwassen, corruptie, belastingontwijking en -ontduiking of andere vormen van economische criminaliteit vermijden?

Bij SpaardersVerenigd ben je aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op.

Financiële offshore

SpaardersVerenigd is een bron van kennis, informatie en inspiratie bij professionalisering op het gebied van financiële offshore en meer. Accountants, fiscaal specialisten, strafrechtdeskundigen en financieel analisten behoren tot ons netwerk. Ben je in dit onderwerp geïnteresseerd?

Ga naar Less.Tax.World.