Waar staan we nu?

BanXit (Banken Exit) is op 1 januari 2021 officieel geboren. De BanXit (BX) App voor Koopzegels is op deze datum opgeleverd en daarna live gegaan. 

Wat is er nog nodig?

De afronding van het fintech BanXit platform vraagt om een investering van € 300.000. Hiervan is al bijna 1/3 binnen. Daarnaast is voor de realisatie van de de marketing plannen een budget van € 100.000,- nodig.

Voor het benodigde bedrag van €  300.000,- vragen we jouw steun. We zijn op zoek naar 3.000 mensen die voor € 100,- tegen 6% rente voor een open en eerlijke financiële wereld gaan zorgen.  

Wat kun je verwachten?

Spaar minimaal € 50,-. Je ontvangt dan niet alleen 6% rente op jaarbasis maar je helpt tevens om het financiële stelsel van banken en de Euro eerlijker en transparanter te maken. Dat wil jij toch ook!

Wil je minder dan € 50,- overmaken dan ben je natuurlijk ook van harte welkom en word je donateur of anders gezegd supporter van SpaardersVerenigd.

Doe je met ons mee? Meld je aan via het contactformulier.

Ik doe mee

Of klik hier en doe mee via Whydonate. Het #1 crowdfunding & fundraising platform.

De project details:

Plaatsingsdatum: 1 maart 2021 en doorlopend

Type financiering: Doneren (< € 50,-) of Sparen (€ 50,- >)

Streefbedrag: € 400.000 waarvan al gerealiseerd € 100.000,-

Rente: 6% bij minimale inleg € 50,-

Looptijd: 12 maanden bij sparen

Branche: Fintech (financiële technologie)

Organisator: SpaardersVerenigd

Organisatievorm: Stichting

Doel van de investering: Realisatie resp. afronding van het BanXit (banken exit) platvorm.

Nadere toelichting: Om het BanXit platvorm te realiseren dient er verder geïnvesteerd te worden in baanbrekende financiële technologie, zogenaamde fintech. Daar zijn al forse stappen in gezet.

Fintech is de technologie en innovatie dat de strijd aangaat met de huidige traditionele methoden van banken en verzekeringsmaatschappijen voor het leveren van financiële diensten.

Het BanXit fintech platvorm huisvest het beheer van de digitale BanXit Koopzegels en het (toekomstige) betalingsverkeer: de spaarrekening van de spaarder, de beleggingsportefeuille, het spaardersgrootboek en de gratis betaaldienst (BanXitPay).

Het platvorm is gebaseerd op een gedistribueerde database technologie. Het bijzondere hieraan is dat alternatieve Spaarproducten en betaaltransacties zonder centrale autoriteit kunnen worden uitgevoerd. Voor de uitgifte van de elektronische BX Koopzegel of de betaaldienst BanXitPay is geen tussenkomst van een bank of overheid nodig.

BanXit zorgt voor een hoge mate van eerlijkheid, oprechtheid, openheid en privacy. De toegepaste technologie zal er ook voor zorgen dat elektronische betalingen gratis kunnen plaatsvinden.

Doe je met ons mee? Meld je aan via het contactformulier. 

Ik doe mee

Of klik hier en doe mee via Whydonate. Het #1 crowdfunding & fundraising platform.