Less.Tax.World

Wanneer je één van de onderstaande vragen met ja hebt beantwoord dan is Less.Tax.World zeker iets voor jou.

  • Wil je zo min mogelijk belasting betalen?
  • Wil je jouw vermogen en bezittingen maximaal beschermen?
  • Wil je jouw bedrijf een internationaal imago geven?

Dan is een eenvoudige internationale bedrijfsstructuur al voldoende.

Denk nu niet dat het opzetten en onderhouden van een dergelijke structuur alleen is weggelegd voor grote ondernemingen. Zelfs voor de slager op de hoek of het plaatselijke dorpscafé bestaan er uitstekende mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Dat is afhankelijk van jouw situatie. Het gaat altijd om maatwerk.

Voor de oprichting van een passende bedrijfsstructuur (met bankrekening) moet je rekenen op eenmalig € 2.000 tot € 3.000 afhankelijk van de gekozen oplossing. Voor het onderhoud van de structuur zal jaarlijks ongeveer € 1.500 in rekening worden gebracht. Wil je aanvullend beschikken over een kantoor, telefoonservice en administratieve ondersteuning dan worden de kosten hiervan apart berekend.

Je hoeft dus niet eens zo veel belasting te besparen om al uit de kosten te komen. Daarbij biedt de bedrijfsstructuur een beschermingswal voor jouw bezittingen tegen bijvoorbeeld de gevolgen van een faillissement of onwelgevallige claims in de zakelijke of privésfeer.    

Wat moet je doen?

Buiten het aanvragen van een gratis intake gesprek eigenlijk niets. Less.Tax.World neemt al het werk uit jouw handen. Wel zo makkelijk.

Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met je op voor een gratis intake gesprek.

Wat doen wij?

Wij ontwerpen voor jou de best passende bedrijfsstructuur en verzorgen al het papierwerk. Wij kunnen voor jou een onderneming oprichten met de volgende voordelen:

  • 0% vennootschapsbelasting, 0% btw en geen inkomstenbelasting.
  • 100% volledig buitenlands eigendom.
  • Maximale vertrouwelijkheid; er is geen openbaar register van aandeelhouders of bestuurders.
  • Geen auditvereiste of vereiste om financiële overzichten in te dienen.
  • Mogelijkheid om een ​​solide bankrekening te openen.
  • Een geregistreerd kantoor.

Je hoeft als eigenaar of directeur het land niet zelf te bezoeken. Onze lokale partners zorgen voor het opzetten van jouw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten o.a. Dubai, Cyprus, Panama, Seychellen, Curaçao en nog veel meer. Maar ook bijvoorbeeld in België en het Verenigd Koninkrijk zijn wij goed thuis.

Aan Less.Tax.World zijn gekwalificeerde adviseurs verbonden die over de vereiste kennis en ervaring beschikken in internationale fiscale planning en herstructurering, bedrijfsvorming, financiële en IFRS-rapportage en managementadvies.

We hebben uitgebreide kennis over de fiscale gevolgen van (internationaal) zakendoen. Voor grote, middelgrote en kleine bedrijven. Dus ook voor de winkelier op de hoek of het plaatselijke café zijn wij de ideale partner.

Ons doel is om jou van het best mogelijke advies te voorzien. Maar we zullen het je ook vertellen als iets geen goed idee is.

Deze combinatie van diensten, expertise en vertrouwelijkheid maakt Less.Tax.World uniek.

Voor wie is Less.Tax.World bedoeld?

Eigenlijk voor iedere zelfstandige ondernemer en vermogende particulier die de belastingdruk zo laag mogelijk wil houden. We zijn de ideale partner voor internationaal opererende bedrijven, lokale ondernemers van klein tot groot, vermogende particulieren, artiesten en sporters.

Ons doel is om je te helpen slagen gedurende jouw hele zakelijke bestaan. Om de waarde van jouw belangen te vergroten en te beschermen.  

Door gebruik te maken van onze Company Formation-services zetten wij voor jou gemakkelijk en snel een bedrijf op in een gunstig belastingklimaat binnen de grenzen van de wet.

De Tax Planning-tools die normaal door grote multinationals worden gebruikt, zijn nu ook voor jou beschikbaar. De omvang van jouw onderneming is daarbij niet van belang. 

Internationale bedrijfsoprichting

Onze internationale en geglobaliseerde wereld biedt ondernemers veel kansen. Door het gebruik van internet wordt de oprichting van bedrijven in lage belastingjurisdicties steeds gemakkelijker.

Belasting- en vermogensplanning en instrumenten voor vermogensbescherming die voorheen alleen beschikbaar waren voor grote bedrijven, zijn nu binnen handbereik van iedereen.

Diensten die wij aanbieden

Als je wilt ontdekken hoe je kunt profiteren van het internationaal structureren van jouw bedrijf of als je wilt weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is, kun je contact met ons opnemen voor een eerste gratis consult.

Less.Tax.World kan zorgen voor hoofdkantoor, bedrijfsbeheer, bankrekeningbeheer, virtueel kantoor en nog veel meer. We creëren en beheren veilige en betrouwbare bedrijfsstructuren voor een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten.

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om klanten te adviseren over elk ondernemingskwestie, zoals aandelenacquisities, disposities, kapitalisaties, selectie en oprichting van entiteiten, operationele en samenwerkingsovereenkomsten, effecten en bestuurskwesties, internationale belastingplanning en grensoverschrijdende transacties.

Bespaar belastingen door belastingplanning

Belastingen zijn noodzakelijk om een land goed te laten functioneren. De staatsuitgaven moeten worden gedekt en daar dienen de belastinginkomsten voor. Als gevolg maken belastingen een wezenlijk onderdeel uit van de wetgeving van een land.

Als verantwoordelijke burgers en inwoners betalen we allemaal belasting en maken we adequate plannen voor onze financiën. Belastingplanning hoort daar ook bij en stelt ons in staat om onze verplichtingen beter te kennen en te begrijpen.

Het team bij Less.Tax.World kan jouw persoonlijke belastingadviseur zijn in jouw (ondernemings)zaken op het gebied van belastingplanning. Daarbij is ons doel binnen de wettelijke mogelijkheden het minimaliseren van te betalen belastingen op persoonlijk inkomen of bedrijfswinst.

Terwijl ondernemingen globaliseren, kunnen ze geconfronteerd worden met een complex web van belastingregels en -voorschriften. Het wordt steeds belangrijker voor hen om hun belastingstrategieën af te stemmen op hun algemene zakelijke behoeften en tegelijkertijd te voldoen aan hun belastingverplichtingen. Onze adviseurs zijn in staat om uw bedrijf fiscaal efficiënt in te richten, zowel lokaal als wereldwijd.

Bijgevolg ontstaan ​​er kansen wanneer je internationaal werkt, jouw bedrijf internationaal handelt of wanneer je internationaal investeert. In de geglobaliseerde wereld zijn belastingplanningsstructuren beschikbaar gekomen waar ook particulieren en kleine bedrijven gebruik van kunnen maken.

Een lagere belastingdruk kan worden bereikt door activa toe te wijzen aan een in het buitenland gevestigde belastingplichtige entiteit om te profiteren van lagere bronbelasting op dividenden, enz..

Mogelijk dat jouw bedrijf zodanig kan worden geherstructureerd dat sommige activiteiten worden uitgevoerd in het buitenland. Ook kun je een deel van de winst aan de entiteit in het buitenland toerekenen.

Komt hier jouw nieuwe onderneming?

Op basis van het advies van vertrouwde belastingadviseurs starten wij een bedrijf voor je op in vriendelijke rechtsgebieden met lage belastingen. We kunnen je ook voorzien van management en administratie.

Als ervaren bestuurders kunnen we ondernemerschap toevoegen en er voor zorgen dat er rekening wordt gehouden met juridische en fiscale implicaties. Dat er altijd wordt voldaan aan de wettelijke normen voor bedrijfs- en financiële verslaglegging staat bij ons voorop.

We zorgen niet alleen voor een correct zakelijk adres en telefonische aanwezigheid, we zorgen er ook voor dat inhoudelijke en verblijfskwesties volledig worden meegenomen.

Heb je boekhoudkundige diensten nodig voor jouw offshore-structuur?

Of je nu iemand nodig hebt om jouw boeken te bewaren of de rekeningen van een bedrijf, stichting of trust op te maken. Wij kunnen het administratieve werk voor je doen, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf.

Onze teams bestaan ​​uit opgeleide en gekwalificeerde accountants. Wij verzorgen de boekhouding, managementrapportage en IFRS rapportage van uw onderneming. We kunnen ook geconsolideerde rekeningen opstellen voor een groep bedrijven.

Daarnaast kunnen we je helpen met belastingaangiften, aangiftes en fiscale woonplaatsbewijzen (als uw bedrijf belastingplichtig is).

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe je wilt dat wij je helpen met jouw administratieve behoeften.

Bescherming van activa. Behoud wat van jou is.

Duizenden ondernemers verliezen elk jaar hun huizen, hun spaargeld en het vermogen van hun echtgenoot of partner bij een faillissement. Zo'n ongeluk is traumatisch maar zeker ook vermijdbaar. Maar al te vaak is het tegen de tijd dat wij worden ingeschakeld te laat om een ​​persoonlijk faillissement af te wenden of privévermogen veilig te stellen.

Wilt je dit voorkomen? Wil je zelf beslissen wat er gebeurt met jouw zuurverdiende geld en erfgoed? Wil je behouden wat van jou is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Een aanzienlijk aantal ondernemers doet een beroep op ons om hun vermogen te helpen beschermen tegen de dagelijkse operationele risico’s van hun onderneming, tegen lichtzinnige rechtszaken in onze huidige claimcultuur en buitensporige successierechten.

Hoe werkt Asset Protection?

De sleutel tot activabescherming ligt in de scheiding van passiva: persoonlijke aansprakelijkheid, verschillende zakelijke ondernemingen, banktegoeden, onroerend goed en pensioen moeten allemaal worden gescheiden.

De eenvoudigste vorm van activabescherming is een stichting of besloten vennootschap (al beschikbaar voor ongeveer € 300,-). Het kan worden gebruikt om uw privévermogen te scheiden van de risico's verbonden aan uw zakelijke onderneming.

Het gebruik van een besloten vennootschap is vaak ook fiscaal gezien zinvol. Veel ondernemers houden te lang vast aan een eenmanszaak. Ook nadat deze eenvoudige rechtsvorm niet meer past bij de omvang van het bedrijf en de winst.

Afhankelijk van jouw behoeften kunnen er extra beschermingslagen worden toegevoegd om jouw belangen te beschermen. Zo kun je  jouw bedrijf beschermen tegen de risico's en aansprakelijkheden van een voormalig eenmanszaak of vennootschap onder firma door een Trust op te richten.

Jouw nalatenschap kan worden beschermd tegen (echtscheidings) claims door middel van een stichting, intellectueel eigendom kan worden beheerd door een offshore IE-holding enzovoort.

Less.Tax.World helpt je graag bij het opzetten van juridische structuren en oplossingen voor jouw bedrijf en persoonlijke situatie. Dit zal je helpen je te beschermen tegen de kwade trouw van claims van derden en dient om je binnen de grenzen van de wet betrouwbaar te begeleiden op de lange en bochtige weg van belastingplanning.

Wij bieden oplossingen voor activabescherming waardoor je behoudt wat van jou is.

 

Neem vandaag nog contact met ons op wanneer je voor het 0% of laagste belastingtarief in aanmerking wilt komen.

Direct meedoen 

Waar vind je ons?

SpaardersVerenigd/ Less.Tax.World 

Kraanspoor 50 1033 SE Amsterdam - Nederland

Brusselstraat 51 2018 Antwerpen - België

HDS Business Center  Cluster M1 33rd Floor Jumeirah Lakes Towers      Dubai - United Arab Emirates

E-mail: info@spaardersverenigd.nl

Direct meedoen

 

Ons kantoor in Nederland

Ons kantoor in Antwerpen

Ons kantoor in Dubai