Ik doe mee. 

Vul het contactformulier vandaag nog in en wordt lid. Ga voor 6% jaarlijks rendement op je spaargeld of de laagste belastingaanslag voor jouw bedrijf.

SpaardersVerenigd is een "geloofsgemeenschap" zonder winstoogmerk. We streven naar geld en welvaart voor iedereen op wereldwijde schaal. Ben je het met dit doel eens, doe dan mee.

Samen met jou zorgen we bijvoorbeeld voor een rechtvaardige beloning voor spaargeld en een transparant en eerlijk financieel systeem en belastingstelsel.

Steun je ons doel en wil je doneren? Dat kan natuurlijk ook. Donaties ten behoeve van het BanXit Zekerheidsplan kunnen in contant geld of via bankoverschrijving worden gedaan. Voor een contant geld donatie nodigen we je graag uit voor een afspraak.

Anoniem doneren is een recht. Donaties kunnen dus zonder opgave van persoonsgegevens worden gedaan.

 

Het is tijd voor SpaardersVerenigd. Samen onderweg voor financiële zekerheid en welvaart.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontvang 6% rente op je spaargeld of de laagst mogelijke belastingaanslag voor jouw bedrijf.

Elke spaarder of ondernemer is anders. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak en advies op maat. Wil je een persoonlijk gesprek? Vermeld dat op het contactformulier met een korte toelichting. Je hoort dan snel van ons. 

Je kunt op vele manieren sparen en er bestaan evenveel verschillende spaarproducten. Afhankelijk van je leeftijd, financiële en persoonlijke situatie zijn sommige producten geschikter voor jou dan andere. We helpen je graag op weg.

Het streven naar een zo laag mogelijke belastingaanslag is een recht waar elke ondernemer volgens de wet gebruik van kan maken. Met plezier zorgen we voor de laagste belastingdruk.

Wil je doneren en een hoog bedrag beschikbaar stellen? Dan willen we graag persoonlijk met je kennis maken om de mogelijkheden te bespreken en uiteraard hoe we je kunnen bedanken.  

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt het verplicht een waarschuwing op te nemen bij reclame voor spaar- en beleggingsproducten. SpaardersVerenigd maakt geen reclame voor dergelijke producten en biedt deze ook niet aan. We zijn dus niet verplicht om een waarschuwing te plaatsen. Net als de AFM zijn wij van mening dat consumenten tegen malafide aanbieders van financiële producten moeten worden beschermd. Daarom hebben we besloten onderstaande waarschuwing te plaatsen. 

Let op! Het advies van SpaardersVerenigd valt buiten AFM-toezicht.