Het netwerk van SpaardersVerenigd bevat ervaren mensen uit het bedrijfsleven en de financiële wereld. Zij zijn bereid ondernemers die door de coronacrisis dringend hulp nodig hebben gratis te ondersteunen.

Snelheid en efficiëntie spelen in deze ingrijpende crisis een sleutelrol. Het coronavirus maakt geen onderscheid tussen mensen en ondernemingen. Alles en iedereen heeft er mee te maken. Het virus kan het levenswerk van een ondernemer snel en volledig afbreken.

Maar het zijn niet alleen de bedrijven die voor de coronacrisis al moeite hadden om het hoofd boven water te houden die nu wankelen. Zeer succesvolle ondernemingen die op een geweldige manier bezig waren, worden ook getroffen en kunnen zo maar onderuitgaan.   

SpaardersVerenigd wil wankelende of omgevallen ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) gratis helpen om een nieuwe start te maken. Dat kan zijn een doorstart maar soms is het verstandiger de onderneming te sluiten. Wordt het dan een zachte landing of een faillissement?

Met andere woorden we gaan samen met jou bekijken wat de beste optie is en hoe je sterk, zo niet sterker uit deze crisis komt.

Het doel is om de ondernemingsactiviteiten levensvatbaar te houden en toekomstgericht te maken. Maar ook bij een faillissement heb je dringend behoefte aan advies. Voordat je er erg in hebt, ben je het spaargeld, de auto en het huis kwijt. Dat is niet wat je wilt.  

Zit je als MKB ondernemer omhoog, zet dan je pijn en schaamte opzij en laat ons je helpen.

Vul het onderstaande corona stresstest formulier in. We nemen dan snel contact met je op. Je ontvangt dan onze corona stresstest. Op de door jou verstrekte informatie is onze privacy policy van toepassing. 

Maar ook ons ondernemingsloket kan alle hulp gebruiken. Ben je actief of actief geweest als fiscalist, advocaat, accountant/administrateur, bankier of ondernemer en voel je je aangesproken door ons initiatief doe dan met ons mee en medl je aan via het contactformulier. Het MKB rekent op jou.

Gratis ondernemingsloket

Ga naar het contactformulier en vraag een vrijblijvend mentorgesprek aan.

Gratis ondernemingsloket

Ga naar het contactformulier. De professionals van SpaardersVerenigd staan voor je klaar