SpaardersVerenigd 7 zekerheden

SpaardersVerenigd heeft 7 zekerheden vastgelegd waar elk spaar- of beleggingsproduct aan zou moeten voldoen. Deze zekerheden zorgen er voor dat alles wat je als spaarder nodig hebt wordt gerealiseerd. 

1. 6% vast rendement

2. Risicoloos sparen

3. Altijd vrij opneembaar

4. Volledige transparantie

5. Zeggenschap door stemrecht

6. 100% privacy

7. Bijdragen aan een rechtvaardige financiële wereld

Het BanXit Zekerheid spaarplan voldoet als enige aan deze voorwaarden. Wie volgt?

1. 6% vast rendement.

Een burgerrendement van 6% is noodzakelijk. Onder burgerrendement verstaan we een eerlijke vergoeding voor jouw spaargeld. BanXit voorziet in een vast rendement van 6% per jaar. Lees verder of ga naar het BanXit Zekerheid spaarplan. 

2. Geen risico

We begrijpen als geen ander dat je met je spaargeld geen risico wilt lopen. Een spaarplan dient dus elk risico uit te sluiten. Hoe bijvoorbeeld BanXit met dit risico omgaat lees je in het BanXit Zekerheid spaarplan

3. Vrij opneembaar

Dat je vrij over je spaargeld kunt beschikken is vanzelfsprekend. Jouw spaargeld dient kosteloos en op elk gewenst moment opneembaar te zijn. Bij BanXit kun je in ieder geval je spaartegoed direct en zonder kosten opnemen. 

4. Volledige transparantie

Elk spaarplan moet een volledige openheid van zaken bieden. Transparantie staat voorop. Elke financiële handeling van BanXit zoals een investering of uitgave wordt vastgelegd in het BanXit Zekerheid grootboek. Dit grootboek is voor elke spaarder vrij toegankelijk. Lees meer hierover in het BanXit Zekerheid grootboek.

5. Zeggenschap door stemrecht

Meepraten over je spaartegoed is een fundamenteel recht. Maar doorgaans heb je als spaarder niets te vertellen. Wil je meepraten en -beslissen bij BanXit dan kan dat. Elke spaarder beschikt namelijk over stemrecht. Hoe jouw stemrecht is georganiseerd lees je op de pagina BanXit stemrecht.  

6. 100% privacy

Jouw privacy staat onderdruk. Camera's in winkelcentra, autobanen en bij de ingang van elke stad leggen vast waar en wanneer je ergens bent. De belastingdienst, banken, supermarkten, Google, Instagram en Facebook, om er een paar te noemen, willen alles van je weten.  BanXit respecteert jouw privacy volledig. Ga voor meer informatie naar het BanXit privacybeleid.

7. Rechtvaardige financiële wereld

BanXit wil de macht van de banken doorbreken. Het huidige financiële systeem moet transparanter en eerlijker worden. Je hebt recht op een burgerrendement van 6%. Gratis betalingsverkeer voor iedereen is technisch mogelijk. Doe vandaag nog mee.

Klein bedrag? Geen probleem

We kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om met een nieuw spaarproduct klein te beginnen. Vanaf € 25,- kun je bijvoorbeeld al instappen voor certificaten van de Triodus Bank en vanaf € 50,- doe je al mee met het BanXit Zekerheid spaarplan. Op die manier kun je rustig kijken hoe verschillende spaarplannen werken en in je eigen tempo je vermogen opbouwen. 

De realiteit van vandaag: Geld en macht 

We kunnen het niet mooier maken dan het is. De wereld waarin we leven draait helaas om geld en macht. Dat zijn ook de belangrijkste instrumenten van de overheid en de banken.

Maar geld en macht heb jij ook. Al ben je je hiervan wellicht niet bewust. Door je aan te sluiten bij SpaardersVerenigd word je een machtsfactor die er werkelijk toe doet.

Geld

Geld hebben de spaarders in overvloed wanneer ze de handen ineen slaan. Het gezamenlijke spaarbedrag in Nederland komt namelijk uit op het duizelingwekkende bedrag van 360 miljard Euro.

Dit geld is een slapende reus en dient tot leven te worden gewekt. Om macht en rendement te realiseren voor de spaarders. Want om een tevredenstellend rendement te realiseren heb je macht nodig.

Macht

Daar waar een vakbond werknemers samenbrengt en een machtsblok vormt tegen het bedrijfsleven en de overheid, zo bundelt SpaardersVerenigd de krachten van de spaarders tegen de banken en de overheid. Voor een rechtvaardig financieel systeem. 

Rendement

Sparen doe je voor de lang(e)re termijn. Deelnemen aan het BanXit Zekerheid spaarplan levert je een vast rendement op van 6% per jaar. Het risico van fluctuaties in rendement neemt BanXit voor haar rekening.

De ondernemingen en banken die zijn opgenomen in het BanXit Zekerheid spaarplan realiseerden over een langere periode (25 jaar) een rendement tussen de 7% en 8% per jaar. Maar er zijn ook kortere periodes geweest dat ruim 18% of helaas 0% rendement werd behaald. Gemiddeld wordt er dus een mooi rendement gerealiseerd. Vandaar dat een vast rendement van 6% per jaar een zekerheid is. 

Daarbij komt dat bij een grote deelname de directie van een onderneming of bank gedwongen kan worden het dividendbeleid op de wensen van BanXit af te stemmen.

Het BanXit Zekerheid spaarplan nader door ons in beeld gebracht. 

  • Het kost je weinig tijd en voor deelname heb je geen groot kapitaal nodig
  • Vanaf een eerste aanschaf van € 50,- aan BX Koopzegels doe je al mee. Maar je mag ook een hoger startbedrag overmaken.
  • Maandelijks kan je automatisch bijvoorbeeld € 50,- of meer laten incasseren. Of je maakt eenmalig geld over op het moment dat je wat financiële ruimte hebt. Maar je kunt het ook bij het startbedrag laten. Of ieder kwartaal een bedrag overmaken. Je bent daarin volledig vrij.
  • Wil je de samenwerking met BanXit opzeggen, dan kan dat op elk gewenst moment. Via een paar klikken in de BX App. staat jouw geld weer op je bankrekening
  • Je hebt geen stress over het rendement. Je weet immers dat je bijvoorbeeld iedere maand voor een vast bedrag spaart en daarbij een gegarandeerd rendement ontvangt van 6%.
  • Relatief kleine bedragen hebben op de lange termijn een groot gevolg. Wist je dat als je maandelijks € 200,- spaart en dat 25 jaar lang met een rendement van 6%, je maar liefst ruim € 131.000,- bij elkaar hebt? En als je het nog eens 15 jaar langer volhoudt, is het bedrag aangegroeid tot ruim € 275.000,-. Je ziet dus heel nadrukkelijk het effect van de lange adem.
  • Je gaat je meer verbonden voelen met het Nederlandse bedrijfsleven en banken en dus het welzijn van jouw land. Immers je wordt mede-eigenaar van de ondernemingen en banken waarin wordt deelgenomen. Je wordt hierdoor een machtsfactor die er toe doet.